Laadukasta sisältöä onnistuneeseen markkinointiin

Etsitkö taitavaa sisällöntuottajaa saavuttaaksesi markkinointitavoitteesi?  Toivotko enemmän liidejä?  Onko tavoitteesi saada asiakkaasi surffailemasta kauppakärryysi?  Tarvitset laadukasta sisältöä:  yrityksellenne räätälöityä, kohderyhmänne huomioivaa ja relevanttia.  Tuotan sisältöä ammattitaitoisesti ja kaksikielisesti sekä suomeksi että englanniksi.

 

Taustaa

Kirjoittaminen on minulle luontevaa.  Olen tehnyt sitä vuosia: kirjoittanut akateemisia töitä, raportteja, arviointeja, artikkeleja ja päivittänyt nettisivustoja.  Nyt tavoitteenani on luoda asiakaskunta, jotta voin elättää itseni yksinomaan kirjoitustyöllä.

 

Kirjoitan äidinkielelläni suomeksi ja englanniksi.  Jotkut projektit voivat hyötyä sujuvasta espanjan kielen taidostani tai tyydyttävästä ranskasta ja ruotsista.  Asun Helsingissä mutta otan vastaan toimeksiantoja ympäri maailmaa.  Maailmaa tarkastelen kokeneen maailmanmatkaajan silmin, mikä näkyy myös työssäni.

 

Englannin kielen taitoni on vahva, sillä olen asunut Yhdysvalloissa 6 vuotta.  Valtiotieteen kandin tutkinnon suoritin Minnesotan yliopistossa.  Maisteriksi valmistuin Turun yliopistosta.

 

Kun en lue tai kirjoita, kuntoilen, teen käsitöitä tai nautin elämästä perheen ja ystävien kanssa.  Rakastan matkailua, ruokaa, tanssia ja ihmisiä maailman eri nurkilta.

 

Työetiikkani & mottoni

Asiakastyytyväisyys on minulle ensisijaisen arvokasta.  Olen yhden naisen bändi, joten minun on mahdollista työskennellä joustavammin kuin monen suuremman yrityksen.  Minulta saat juuri sinun yrityksellesi räätälöityä sisältöä ja henkilökohtaista palvelua.  Työni laatu on minulle kunnia-asia ja asiakkaitteni tavoitteet ja aikataulut ovat ensisijaisen tärkeitä.

 

Mottoni on:

 Työni on tehty vasta kun asiakas on todella tyytyväinen.”

 

Kerro, millaisesta sisällöstä yrityksesi markkinointi hyötyisi ja ryhdytään hommiin!

Hei, käy katsomassa blogini storicatcher.com !